My Blog

My Blog

Wednesday, June 20, 2012

Macam-macam hal...

Salam....hallow...ape kabo dsbnya...malas nak taip semua...

lama dah aku x update blog..bukan sbb malas tapi sbb aku xde masa aku adalah seorang yg teramat bz dengan hal2 sendiri cewahhhh perasan kalau dah malas tuu tetap malas jugak kan...ikutkan banyak yg nak di 'share' dsini tp itulah kemalasan itu melanda diri sentiasa nak buat macam mana...

Mood dua tiga hari ni adalah amat tidak elok...sedih ada, marah ada, penat ada tp semua too pendam sendirilah kan...takkan nak tunjuk kat orang...cuma aku ni bila sedih aku suka lonely...buat hal sendiri...dan semalam pun aku leh kuar pusing2 atas sbb tension yg tiba2 melanda aku...x tau apa yg aku tensionkan...tp aghhhh sakit aa rasa macam ni...maybe faktor umur pun mungkin juga...asyik nak sentap je kan...tp biasalah aku kan manusia biasa...x lari dari semua ini...apapun aku cuba untuk menggembirakan hati aku segembira2nya...dengan aktiviti2 melayan running man yg kelakar nak MAMP....(sambil layan smbil gelak kuat2 hahaha maybe budak office aku kata aku gila kot...tp korang x tengok...so cer terei sekali tengok sure gelak korang lagi kuat dari aku kot...hahahah) dan aku ada aktiviti baru sekarang iaitu nyanyi karok dengan Qisya...hahaha smbil drive balik...sambil nyanyi2 dengan dia...perasaan adalah gembira sekali...yerlaa dengan keletah dia, dengan lasak dia, dengan manja dia buat kan aku hilang segala mala stress...oh mama rindu pulak dengan qisya...cepatlah balik...

apa lah yg aku meraban ni kan...gambar banyak tp malas gila aku nak up kan...stok dari balik kampung hari tuu sampailah hari APC kat office...nanti2 laa bila mood uplod gambar kat blog ada aku uplod tunggulaa setahun dua tahun lagi...hahaha bengong...mcm laa gambo ko cun n dasat....okelah dah x tau nak meraban merepek apa...apapun...semoga stress-mress aku ini akan cepat pergi dari diri aku.....pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee (sambil kelip2 mata bajet comei)....


chowwwwwwwwwwwww

                          Gambar selingan gambar tuan blog n anak3 kesayangan.....

3 comments:

  1. dah besar dah si Qisya tu.tomei..

    ReplyDelete
  2. akak fara...juju tgk akak fara sekarang senyap jek...xmo stress2 tau...kena happy2 kan diri selalu wpun ada masalah dtg...semoga akak gembira selalu ye...qisya dh leh jalan eh sis? weeeee cpt btul masa berlalu

    ReplyDelete
  3. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete